INTERVJUER SRF
LIVERECENSIONER SRF
Hittade inga inlägg.
Gå på hemmafest med Nicke, Ralf, Ryan eller Kee

Gå på hemmafest med Nicke, Ralf, Ryan eller Kee

Det såg ut att bli en tyst och sysslolös sommar för Martin Karlsson på bolaget Concerts Alive från Hässleholm men så kom Nicke Borg (presentation överflödig) på att han ville åka ut och spela hemma hos folk.
Hittade inga inlägg.
Foto: Effie Trikili

Sweden Rock presenterar nyheter och förbättringar inför 2020 års festival

941 Shares

Idag har Sweden Rock gått ut med vilka nyheter och förbättringar som planeras inför nästa år. Större festivalområde, större kapacitet i entréer och barer, nytt vinområde, större matutbud, onsdagen görs till heldag och en line-up med totalt 90 band, med mera.

Med stöd av den feedback vi får från er gäster tar vi årligen fram en plan för vad som krävs för att göra nästa års festival ännu bättre. Vissa saker kommer vi att behöva mer tid för att kunna presentera, men några förändringar inför 2020 är vi så pass klara över att vi kan berätta om dem redan nu.

Större festivalområdePublikytan utökas med mer än 10 000 kvadratmeter. Vi kommer även att bredda gångar och genomfarter för att minimera risken för trängsel i högtrafikerade sektioner inom festivalområdet. Antalet biljetter som släpps förblir detsamma som till de senaste årens festivaler, så dessa förändringar görs för ökad komfort och trivsel. Detaljer och ny karta kommer under våren.

Utökad kapacitet i entréer och barer

För att alla besökare ska kunna ta sig in och ut ur festivalens entréer så snabbt och smidigt som möjligt kommer vi att utöka både kapacitet och bemanning i huvudentrén. Vi skapar också ett större öppet utrymme framför huvudentrén och kapaciteten i barerna ökas.

Större matutbud

Vi utökar antalet matförsäljare och breddar utbudet av olika typer av mat ytterligare.

Nytt vinområde

Vi adderar ett nytt vinområde, där du kan avnjuta goda viner ur riktiga vinglas, äta gott och sitta tillsammans med polarna i en mysig miljö.

Miljövänligare engångsartiklar

Inför 2020 utvecklar vi vårt hållbarhetsarbete ytterligare genom att bland annat till att alla matförsäljare på festivalområdet använder sig av miljövänliga engångsartiklar istället för plast.

Hela 90 band – och onsdagen utökas

Under många år har första festivaldagen varit en halvdag, med halva festivalytan och tre av fem scener öppna. I sommar slår vi upp portarna till festivalen redan kl. 13:00 på onsdagen och nu kommer även Rock Stage att vara programsatt, vilket innebär att fyra av fem scener är igång under öppningsdagen. Detta samt ett par andra schemaläggningsändringar innebär att det totala antalet akter på festivalen ökas från 83 till 90.

Mer info om ovan och fler förbättringar kommer längre fram, så håll utkik!

Onsdagen den 27 november Kl. 11:00 släpps biljetterna till Sweden Rock Festival 2020. Festivalen går av stapeln 3-6 juni 2020.

941 Shares
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt

Relaterade artiklar

FESTIVALNYHETER
MEST DELAT I VECKAN
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

Rocknytt Logga 2019 heavy metal

Följ oss på Facebook!

X