ALLA NYHETER
CD
BÖCKER

Liverecension: Phil Campbell & The Bastard Sons – Skogsröjet 2023-08-05

När Motörheads gitarrist Phil Campbell tar med sina söner på turné, så gör man det enkla valet att bara spela Motörheadlåtar trots att man har släppt två egna album. Vi kan kalla det publikfrieri eller brist på förtroende i det egna materialet. Mitt jobb nu blir alltså att recensera att coverband, och hur bra jag än må tycka att Lemmys låtar är så blir det inte riktigt samma sak att se Phils grabbar göra det.

Nya sångaren Joel Peters var tokförkyld vilket självklart inte förhöjde upplevelsen, men sönerna gav järnet på scenen och pappa Phil pratade lite då och då. Själv så spelar jag i ett Motörhead Tributeband och förstår att det både är kul att spela Motörheads låtar och att se ett band framföra låtarna, men att recensera det hela är fullständigt intetsägande.


Det var bra framfört och betyget skulle kunna bli en etta var det gäller innovativt koncept eller en femma för hur bra låtarna är. Nu slutar det någonstans mitt emellan och så hoppas jag att Phil och grabbarna vågar lita på sina egna låtar i framtiden och kanske kryddar anrättningen med en eller annan Lemmydänga. 

Betyg: 3/5

Annons:
RELATERADE ARTIKLAR
FILM
LIVE
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖRNina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIGMange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIERTipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT