ALLA NYHETER
CD
BÖCKER

Liverecension: Steve ‘N’ Seagulls – Time to Rock Festival 2023-07-10

Det är faktiskt lite svårt att veta hur man ska förhålla sig till ett band som bara spelar andras låtar. Helt klart så är det ett coverband men inte vilket coverband som helst utan Steve’n’Seagulls. Jag har faktiskt aldrig sett bandet live tidigare och bara hört ett fåtal låtar på någon av våra streamingtjänster så mina förväntningar var väl en aning modesta. När det kommer ut ett gäng finska bonnläppar så kändes det riktigt och rätt där i Knislinge, men jag hade fortfarande inte en aning om vad jag skulle få se och höra.

Master of Puppets på banjo, ståbas och några andra små, konstiga stränginstrument var en fullständig eye opener! Det är rappt, kul och underhållande hela tiden. Grabbarna är fullblodsproffs och matar oss ömsom med låtar som Gimme All Your Lovin’, Perfect Strangers och Kickstart My Heart och ömsom med roliga vitsar. Hela gänget sjunger och spelar bra, så man kunde sitta lugnt i båten och bara njuta.


The Trooper och Kansas Carry On Wayward Son framfördes med en sådan briljans att bonden i Knislinge kunde skörda en extra gång den här sommaren. Det var faktiskt ingen av låtarna som luktade koskit utan tiden fullständigt rann iväg innan avslutningen kom med Steve’n’Seagulls numera episka tolkning av Thunderstruck. Underhållning behöver inte vara mer komplicerad än så här, och det var många som hade planterat sig framför scenen. Nej, Steve’n’Seagulls är verkligen inga hösäckar, and I was säd to see them go!

Betyg: 4/5

2023-07-10 Steve N Seagulls - Time To Rock Festival

RELATERADE ARTIKLAR
FILM
LIVE
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖRNina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIGMange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIERTipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT