ALLA NYHETER
CD
BÖCKER

Steel Panther – Live from Lexxi’s Mom’s Garage

steel panther live from lexxis moms garage 250

Häromdagen fastnade jag i en djup diskussion angående glasögon, bågar, brytningsfel och faktumet att man kan få pröjsa 10 000kr för ett par glasögon. Platsen var personalrummet på vårdcentralen där jag jobbar och en av mina kollegor berättade då att hon precis har betalat just den summan för att kunna se bättre. Jag undrade givetvis om det verkligen är rätt att det ska kosta så mycket för ett par glasögon och frågade t om om dessa till synes fantastiska glasögonen var tillverkade av NASA och om man kanske skulle kunna se så långt bort som till månen? Vi kom inte så mycket längre i diskussionen förutom att jag också berättade om mina fantastiska månadslinser och fördelarna med sådana. Jag har ett gäng poänglösa anekdoter om just linser…i ögat.

Egentligen har inget av detta någon som helst koppling till Steel Panthers senaste giv då man lirar akustiska under bältet låtar i ett fiktivt garage hos en fiktiv mamma som eventuellt kan vara någon som den fiktive Lexxi känner. Saken är bara den att min personalrumshistoria är intressantare, har mer djup, är mer givande och nästan lite roligare än det vi får höra från Lexxis mammas garage. Min story har mer substans och kommer förmodligen hålla längre än Steel Panthers livesläpp.

Steel Panther var kul(k) en liten stund. Det roliga försvann dock snabbt och bandets koncept är sen länge över och förbi. Ledsen, men det är över. Ledsen också för musikerna bakom figurerna, de borde göra ngt bättre. Jag sticker ut hakan här, men mina döttrars Mora Träsk cdn som dammar på vinden är roligare än det här. Inget illa ment dock…Mora Träsk. Det kan också vara så att jag är för gammal för det här…

Artist: Steel Panther
Titel: Live from Lexxi’s Mom’s Garage
Genre: Prutthumor
Releasedatum: 2016-02-26
Bolag: Universal
Betyg: 0/5
Bästa låt: tystnaden när plattan är slut

RELATERADE ARTIKLAR
FILM
LIVE
Rocknytt

Tipsa oss om nyheter



ROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER