ALLA NYHETER
CD
BÖCKER

Liverecension: Lancer – Sabaton Open Air 2017-08-19

Lancer hade faktiskt lite otur, då det började blåsa rejält strax innan deras spelning. Jag ska inte säga att konserten blåste bort, men ljudet blev lite svajigt när sydvästan tog i. Nu skulle jag tro att ljudet var bättre närmare scenen, så det påverkade nog mycket mindre där, än i slänten där jag satt.

När det kommer till själva uppträdandet så hamnar Lancer i samma kategori som merparten av årets band hamnade i. Nämligen godkänt-kategorin. Vet inte om jag var surare än vanligt i år, men jag tycker det fattades lite här och där på många av spelningarna. Av någon anledning tycker jag den på förhand starka lördagen blev lite av ett antiklimax. Dock ska sägas att att Arvikabandet hamnar på den övre halvan, då har riktigt bra låtar i backfickan och har man bra låtar, så är chansen stor att man ändå lyckas med sitt “liveuppdrag”.


Jag hade gärna sett lite mer show under spelnings gång, men jag fick i alla fall höra låtarna framförda på ett bra sätt och det är inte kattskit det heller. Men efter urladdningen under festivalens två första dagar, så var det svårt för Lancer att riktigt lyckas övertyga på mig. Kan citera Dr Alban, när han säger stabilt. För stabilt var just vad det var, men mer än godkänt får Lancer inte av mig denna gång.

Setlist:
Dead Raising Tower
Purple Sky
Behind The Walls
Mastery
Follow Azrael
Master And Crowns
Eyes Of The Liar
Mr. Starlight

Plats: Sabaton Open Air/Lugnet/Falun
Datum: 2017-08-19

4 Shares
RELATERADE ARTIKLAR
Inga inlägg hittades.
MÅNADENS RECENSIONER
No posts found with these parameters. Try to remove some filters.
FILM
LIVE
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter