www.rocknytt.net

Senaste nyheterna från rockvärlden

Rival Sons – Liverecension Sweden Rock Festival 2017-06-10

När Kansas ställde in sin spelning på Sweden Rock på grund av risken för terrordåd(…) så hetsbokades Dare in, vilket gjorde att Long Beach-bandet Rival Sons fick ta klivet upp från rock stage till festival stage på Kansas speltid. Alla eventuella tvivel man skulle kunna ha på att bandet skulle kunna fylla ut den stora scenen släcks dock i takt med att bandet manglar ut ”Hollow Bones pt.1” och ”Thundering Voices”.

Det verkar som att allting klickar för Rival Sons under kvällsolen där på festival stage. Jay Buchanan sjunger bättre än jag någonsin hört honom göra live innan, Scott Holiday är sådär innerligt cool och bandet svänger nåt så gud förbannat i ”Pressure & Time”, ”Electric Man” och ”Open My Eyes” så det borde egentligen vara olagligt. När sedan ”Where I’ve Been” kommer så bevisar Rival Sons och speciellt Jay att de även har en nerv som få nya band besitter, att de behärskar både de svängiga och fräna men också det sköra och vackra. Mot slutet av spelningen kan jag inte låta bli att tänka att detta är den absolut bästa spelningen jag sett med bandet. Dessutom är det till råga på allt den sista spelningen på bandets sex veckor långa turné, en spelning de borde vara jäkligt nöjda med. För det är i alla fall jag.

Läs även:  Liverecension: Rock City Stockholm Dag 2 2018-04-28

Betyg:


Bästa låt: ”Where I’ve Been”, ”Pressure & Time”.
ÄMNEN

rival sons | srf 2017 | sweden rock festival 2017

84 Shares

Skribent

Relaterade artiklar

Integritetsinställningscenter

Obligatoriska

Används för att förbättra säkerheten och sidans prestanda.

f5_cspm,PHPSESSID,CookieConsent

Annonser

Statistik för våra annonser.

advanced_ads_page_impressions,advanced_ads_pro_visitor_referrer,pcs/activeview,impression.php/#

Analys

Används för att generera statistik om hur hur våra besökare använder hemsidan. T.ex antal besök, tid för varje besök och vilka sidor man besökt.

_ga,d,_gid,_gat,@@History/@@scroll|#

Media

Spotify och YouTube samlar information.

sp_ab,sp_landing,sp_t,PREF,VISITOR_INFO1_LIVE,YSC,GPS

Kontaktuppgifter

Inga uppgifter sparas

Inga uppgifter sparas