NYHETER
CD
BÖCKER
SKÄRSELDEN

H.e.a.t – Liverecension från Sweden Rock Festival 2015-06-05

7 Shares

heat-effietrikili-srf2015-484

Efter Mötley Crües smått tragiska framträdande som headline på fredagen är det dags för H.e.a.t att visa vart det melodiska skåpet ska stå som sista akt på Sweden stage.

Och som de gör det. Det är smått fantastiskt att se ett band som är som själva motsatsen till de gamla dinosaurierna i Crüe. Det är sjukt tajt och fullkomligt lyser av ungdomlig glöd när bandet sparkar igång konserten med “Point Of No Return”.Det är främst de två senaste plattorna som dominerar setlisten, men för undertecknad gör det absolut ingenting då det är de låtarna som funkar bäst live. Erik Grönwall är en frontman och sångare i världsklass, och jag kan inte låta bli att imponeras gång på gång av hur han kan sjunga så inihelvete bra och fortfarande springa runt som en ekorre på speed.

Nu kanske ni tror att jag inte har något dåligt att säga om konserten, och då har ni faktiskt helt och hållet rätt. För när det kommer till melodisk hårdrock så finns det ingen som ens är i närheten av att slå H.e.a.t på fingrarna live.

Betyg: 9/10
Bäst: “Living On The Run” och “Beg, Beg, Beg”
Sämst: –

7 Shares

Relaterade artiklar

FILM
LIVE
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

Rocknytt Logga 2019 heavy metal

Följ oss på Facebook!