ALLA NYHETER
CD
BÖCKER

HARDCORE SUPERSTAR – Liverecension från Where’s The Music 2015-02-12

WTM-HCSS484

Kvällen börjar lägga sig och första dagen på FKP Scorpios nya satsning Where’s The Music är i full gång. Först ut av hårdrocksbanden på festivalens största spelställe Flygeln, är inga mindre än HARDCORE SUPERSTAR.

Bandet har varit ett av affischnamnen på festivalen och räknats som ett av de större dragplåstren. Därför är det synd att se att lokalen inte ens är halvfull under nästan hela konserten. Men trots att publiken svikit i antal så är det ändå bra stämning och de som är där gör sitt bästa för att bandet ska känna sig välkomna.

HARDCORE SUPERSTAR är ett band som man inte kan anklaga för att ge sämre än 100 %, de är alltid på tårna och levererar som ett band av deras kaliber ska göra varje kväll, oavsett spelställe. Det kanske just är därför som att hela konserten tycks gå på rutin och det känns som att bandet hade kunnat göra detta i sömnen. Att setlistan inte ändrat sig speciellt mycket de senaste tre åren är också en bidragande faktor. Bandet spelar samma låtar som de alltid gör, och även om det är bra låtar som har allt för att få igång en publik, så skulle det i ärlighetens namn inte skada om bandet slängde om i setlistan och bjöd på lite mer oväntat material.

Betyg: 6/10
Bäst: Dreamin’ In A Casket
Sämst: Den tråkiga setlistan

 

RELATERADE ARTIKLAR
MÅNADENS RECENSIONER
FILM
LIVE
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

Share via
Copy link