VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
skogröjet 2022

Skogsröjet släpper nya akter

67 Shares

Östgötska festivalen Skogsröjet har presenterat två nya akter till nästa års upplaga.

Det är inga mindre än den forne Kiss-gitarristen Ace Frehley samt svenska Nestor som är klara för festivalen. Skogsröjet säger så här om nyheten:


Skogsröjare, vi välkomnar med stor glädje och stolthet ACE FREHLEY och Nestor!

Ace Frehley, legendaren från Kiss och en av de främsta gitarristerna i hårdrocksvärlden kommer till Skogsröjet 2022. Ace Frehley var med och grundade Kiss 1973, men har sedan 2002 satsat på en solokarriär. De senaste åren har Ace hunnit med mycket, bland annat har han turnerat världen över och släppt ett gäng soloalbum och nu ska han besöka de mörka östgötska skogarna för första gången.

Nestor består av fem barndomsvänner som för dryga tre decennier sedan bildade band i hemstaden Falköping. Nu har ungdomens rockstjärnedrömmar återupplivats och än en gång förvaltas hederliga 80-talsinfluenser i deras nostalgiska rock, med glimten i ögat, mycket hjärta och stor passion.

Sedan tidigare är band som Dirkschneider, Michael Monroe, Doro, Kamelot, Gotthard och Gathering Of Kings klara för festivalen som går av stapeln 29-30 juli 2022 i Rejmyre, Östergötland.

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter