ALLA NYHETER
CD
BÖCKER

Kee Of Hearts – Kee Of Hearts

När jag recenserade senaste plattan med Kee Marcello “Scaling Up”, så klagade jag lite på att han inte använde sig av en riktig sångare och utomstående producent. Vips så dyker Kee Of Hearts upp som ett brev på posten. Inte för att jag tror att mitt gnäll på något sätt skulle ha påverkat Kee, för så stor inverkan har jag aldrig haft och kommer aldrig att ha, men lite kul är det allt!

Att Kee skulle få till ett samarbete med en av mina favoritsångare, är inte mindre än fantastiskt. Tommy Heart höjer vilken låt/platta minst ett snäpp genom att bara öppna munnen. Låtmaterialet på Kee Of Hearts debutalster är genomgående tilltalande. Det enda jag kan ha invändningarna är just att det blir lite kaka på kaka, när man passerat drygt halva plattan. Det hade inte varit dumt med några låtar som stuckit ut lite från den formula man använt sig av.

Men trots detta, är denna skiva en av de bästa jag har hört med melodiös hårdrock/rock på år och dag. Den är förvisso inte lika bra som Europe´s “Out Of This World” eller Fair Warning´s debutalbum. Men ser man till vad herrarna Marcello och Heart sysslat med under resten av sina långa karriärer, så är detta en av de bättre plattor de varit med på!

Kee Of Hearts - Kee Of Hearts 1

[yasr_overall_rating]

Band: Kee Of Hearts
Titel: Kee Of Hearts
Genre: Melodiös Hårdrock/Rock
Skivbolag: Frontiers Records
Speltid: 40:19
Releasedatum: 2017-09-15
Betyg: 4/5
Bästa låt: Stranded

RELATERADE ARTIKLAR
FILM
LIVE
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER