ALLA NYHETER
CD
BÖCKER

Blessed Hellride – Bastards & Outlaws

blessed hellride bastards and outlaws 250

Väljer man att uppkalla sitt band efter namnet på BLACK LABEL SOCIETY´S bästa (i mitt tycke) album, så har man redan satt ribban högre än Javier Sotomayors gamla världsrekord i höjdhopp. Det är med andra ord ett recept för total katastrof eller är det verkligen det?

“Bastards And Outlaws” är en ytterst gedigen debutplatta, som låter som en lyckad hybrid mellan HELL YEAH, TEXAS HIPPIE COALTION och BLACK LABEL SOCIETY förstås. En sådan musikalisk blandning kan faktiskt inte bli annat än bra!

Svänget är grymt från början till slut och hade låtkvaliteten bara varit några procent högre, så hade en fullpoängare legat och lurat bakom hörnet. Man kanske skulle ha valt 10-11st låtar istället för tretton på plattan. Det hade behållit den höga kvaliteten från start till mål, som det är nu, så blir det ett par korta “transportsträckor” att ta sig igenom. Detta kommer troligtvis att bli en av årets allra bästa plattor i genren. Tillsammans med TEXAS HIPPIE COALTION´S nya platta, så utför de en riktigt giftig “albumduo” denna kylslagna vår!
[wp-review id=”27860″]

RELATERADE ARTIKLAR
FILM
LIVE
Rocknytt

Tipsa oss om nyheter



ROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER