VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR

VIDEOPREMIÄR: James Holkworth and the Coolbenders – Jerry Johnson

16 Shares

Världspremiär för James Holkworth and the Coolbenders nya singel “Jerry Johnson”.

För första gången på över 40 år är James Holkworth tillbaka i musikindustrin, tillsammans med sitt band The Coolbenders.


Första singeln från kommande plattan “We Want To Be Famous”, som släpps i vår, är låten “Jerry Johnson”. En typisk Holkworth-låt. Country, kryddat med rock, slidegitarrer, munspel och med James Holkworths fyndiga, underhållande och emellanåt totalt galna texter. Hans nya band, som till största delen är bosatta i Sverige, består av Salas slide guru Coolbender som också varit med och skrivit det mesta av materialet, basist och munspelare är Norrtäljefödde LeRoy Leduf, Vetlandas monstergitarrist Pete Ledderman och från Malmö kommer trummisen Gus Rackbatter. På toppen av allt detta har man även en av rockbranschens mest lovande sångare, engelsmannen Adam Barron som tidigare sjungit med bl.a Mick Ralphs från Bad Company. (James kan inte sjunga själv längre p.g.a en olycka med djur involverade i Kanada för över 10 år sedan). Följ med på bandets resa. Den kan bli riktigt rolig!”

www.facebook.com/jhatcb
www.instagram.com/jhatcb
www.jamesholkworth.com

VIDEOPREMIÄR: James Holkworth and the Coolbenders - Jerry Johnson 1

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter