VECKANS TOPPNYHETER

VIDEOPREMIÄR: Supreme Unbeing – Prevail

SUPREME UNBEING är ett mystiskt metalband som består av sångaren/profeten Zac Red, som agerar fysisk skepnad för allas våra innersta tankar, universums kollektiva medvetande.

Tillsammans med sina bandkollegor, profeterna, D. Vine, D.Sciple, Unknown & Al Mytee, är bandet på en mission att upplysa mänskligheten genom tunga riff, sinnesförvrängande solon & filosofiskt fängslande texter. Även om bandet bara nyligen förvandlats från animerade karaktärer till riktiga fysiska varelser av kött & blod, har bandet lämnat ett rungande eko i den fysiska domänen sedan releasen (Oktober 2020) av deras debut-fullängdare Enter Reality, som fick betyget 8/10 i Metal Hammer (Grekland) & en 3:e plats i ”Årets Album 2020” enligt läsarna i Sweden Rock Magazine, bland andra anmärkningsvärda prestationer som placeringar på Spotify’s egna listor Thrashers & New Metal Tracks, för att inte nämna de enastående +10 miljoner digitala musik & video streams sedan debuten. I fotspåren av bandets föregående singlar The Devil Smiles (1/4-22), en av de mest spelade låtarna på Spotify’s All New Metal under vecka 14-15, Savior (25/2-22), Hide The Beast (26/11-21) & Face Of Evil (22/10-21), som redan streamats +4 miljoner gånger på Youtube sedan de släpptes, släpper Supreme Unbeing, samtidigt med dagens album, även en 5:e singel, och tillhörande musikvideo, för låten “I Prevail” – en klassisk rockdänga som tar med dig på resan från dina innersta svårigheter, din egen klippbotten, varifrån du klättrar upp på dina högsta höjder, där du kan utbrista ditt eget segerrop ”I Prevail”.

”Att vara människa innebär att hitta ordning i kaoset – alla har vi våra egna problem och utmaningar när vi försöker navigera genom livet i dessa fysiska kroppar, för att nå ett förväntat mål om att hitta oss själva. Många faller i lockelser, missbruk och våld, som ofta är en enda evig nedåtgående spiral. Är det så att vi alltid letar efter en hård, kall stenbotten att slå emot innan vi kan börja den riktiga kampen, vägen tillbaka till oss själva?” säger Zac Red.

Dragomir Mrsic gör sin final i bandets ”mini-serie” (läs: de olika musikvideorna), genom att porträttera sig själv från olika perspektiv, och avslutar detta kapitel genom att se djupt in i sin egen själ för att finna samma styrka som han använder för att forma sitt eget liv, för att överkomma sina personliga utmaningar och komma ut segrande på andra sidan, med hjälp av sinegen inre kraft.

“Det var längesen jag insåg att jag inte är den enda som har haft en tuff och brokig bakgrund. Jag har varit på den där stenbotten som låten handlar och tagit mig upp därifrån, kan jag så kan du. Det finns ingen anledning att tycka synd om sig själv när livets nedräknare ständigt tickar ner de dagar och timmar du har kvar här på Jorden,se till att avnjuta livet fullt ut!” säger Dragomir Mrsic.

Albumet är mixat/mastrat av den danske grammy award nominerade producenten & ljudingengören Jacob Hansen (Volbeat, Arch Enemy, Amaranthe, Evergrey, m.fl.), och är nu tillgängligt för att strömmas på Spotify, Apple Music, Deezer och alla större streaming-plattformar. Musikvideon, med Dragomir Mrsic i huvudrollen, hittar ni påYoutube.

Vi börjar känna av de fysiska krämporna, och begränsningarna i att vara människa… det känns som att vi är på botten av verkligheten. Men misströsta ej, vi ska ta oss upp, vi ska besegra denna fysiska tillvaro.” avslutar Zac Red.

https://youtu.be/Tc6ebt0ghb0

FLER NYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER