VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

VIDEOPREMIÄR: Rex Isle Beat – Buggabohoo

Rex Isle Beat sätter fokus på låtskapande och binder ihop det med det vi alla älskar – rock n roll och att få släppa/gå loss!

Party, dans, gemenskap, kärlek och bus, allt som ger utlopp för livets goda sidor. När livet blir tråkigt behöver vi ”go buggabohoo”.


– ”Det har gått fort! Äntligen!”, säger Mattias. Management, skivkontrakt och nästa vecka tripp till Los Angeles. ”Helt galet!”, fyller Jocke i och poängterar att det är otroligt skönt att jobba som en duo.

– ”Allt går mycket snabbare och vi kan enkelt leverera i alla lägen. Mattias fortsätter: – Vi är taggade till max och tycker det är superkul att vår dansanta rock n roll mottages så positivt”.

”Buggabohoo” – ett egenmyntat uttryck som uppmanar till att inte loopa i vardagens tristess. Det finns massor med allvarliga och mörka saker runt omkring oss. – ”Självklart ska man vara medveten, men ibland måste man få släppa taget”, säger Jocke och Mattias.

Rex Isle Beat är en duo bestående av Mattias Ahlén och Joakim Brink. Båda med gedigen erfarenhet inom låtsnickrande och stor vana från studio och live.

Följ med på en spännande rock n roll resa som börjar här och nu! Let’s Buggabohoo!

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter