VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

NY VIDEO: James Holkworth Conspiracy – Seen it Before

James Holkworth Conspiracy har släppt videon till sin nya singel “Seen it Before”.

Låten kommer att finnas med på albumet “The Salmon Mousse Chronicles” som släpps i vår.


Bandets frontman James Holkworh meddelar:
Som en helt vanlig världsmedborgare känns det fullständigt horribelt att se vad som händer i Ukraina. Små barn blir dödad en två timmars flygresa från Sverige. Bomber regnar ner över civila dagligen. Dödssiffrorna ökar dag för dag. Man känner maktlöshet. Som en mardröm. Samtidigt, när man ser stoltheten och kämparandan hos det ukrainska folket och en ledare som stannar kvar och ingjuter mod i sitt folk och de som med militära medel försvarar sig mot en supermakt, så känner man ett hopp inför framtiden.

Vi behöver inte diktatorer och despoter. Dom måste bort från jordens yta. Det bästa vi kan göra är att hjälpa till att sprida sanningen om vad som verkligen händer. Varenda människa på jorden måste få rätt information. Propaganda och censur ska inte få vinna. Musikbranschen är stark och artisternas nätverk är stort. Vi har alla våra kanaler. Stora som små. Låt oss använda dem.
Vi arbetar tillsammans med WorldUnited.live. En icke vinstdrivande organisation, vars mål är att starta den största massprotesten någonsin och samtidigt planera för den största galan någonsin för att få in pengar som kan återuppbygga Ukraina.

Så häng med på tåget och hjälp oss att sprida sanningen bakom vad som händer i Ukraina till varenda människa på planeten: WorldUnited.live
Vi ville göra något, så vi skrev låten “Seen it Before”. Denna låt handlar inte om att “hata ryssarna”. Det är inte det ryska folkets fel att landets ledning bedriver denna form av hemsk krigföring mot en liten granne som man samtidigt kallar sitt brödrafolk. Den är tillägnad folket i Ukraina som kämpar för sin frihet som en demokratisk stat i Europa. Mot en tyrann. Vi måste alla sprida ordet om vad som händer. Så gott vi kan. Vi är bara ett litet band från Sverige, men vi känner större band som känner ännu större band som har kontakt med ännu större artister. Tillsammans är vi starka må vara en klyscha, men det stämmer ju. Låt oss ge folk i hela världen möjlighet att skapa sin egen uppfattning baserad på fakta. Låt oss alla stå bakom folket i Ukraina och låt oss göra det NU!

Låten kommer också att komma upp på digitala plattformar som Spotify, Apple, Deezer, Tidal etc inom några dagar.

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖRNina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIGMange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIERTipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT