Rage släpper nytt album

Rage släpper nytt album

Tyska heavy metal-trion Rage är på gång med sitt 23:e studioalbum ...
Läs Mer
NYHETER

VIDEOPREMIÄR: Lizette & – Poker Face

Lizette &

Rocknytt är glada att kunna presentera premiären av Lizette & nya video ”Poker Face”.

För några år sedan fick Lizette & en förfrågan från ett spelbolag om att skapa två låtar till en pokerturnering. Bandet tyckte det lät spännande och hittade snart två låtar de gillade och som hade en naturlig länk till spel. De skapade egna versioner av Lady Gagas ”Poker Face” samt klassiska ”Ace Of Spades” med Motörhead.

Hur det nu gick: Turnén blev nedlagd men låtarna består. På allmän begäran av de som hört dessa alster har bandet nu beslutat sig för att släppa Poker Face.
– Lady Gaga är en grym artist och låten en av de mest spelade i världen. Vi hoppas denna singel skall väl smaka i väntan på ny musik från kommande album.

Lizette förklarar också att Poker Face inte är en del av den nya skivan som släpps till hösten. De har dock valt att spela in en video till låten, som i linje med låtens budskap anspelar en hel del på sex… fast med bandets egen twist och en stor portion humor och självdistans. Kolla in videon nedan!

Ämnen

lizette & | videopremiär

Relaterade artiklar

VIDEOPREMIÄR: Mean Streak – Caught In The Crossfire Rocknytt har fått den stora äran att få premiärvisa Mean Streaks nya video till låten "Caught In The Crossfire".
VIDEOPREMIÄR: Astrakhan – Hear Me Now Rocknytt har fått den stora äran att få premiärvisa Astrakhans nya video till låten "Hear Me Now".
VIDEOPREMIÄR: Black Stone Cherry – Cheaper To Drink Alone Rocknytt har fått den stora äran att få premiärvisa Black Stone Cherrys nya video till låten "Cheaper To Drink Alone".
VIDEOPREMIÄR: Corroded – Fall Of A Nation Rocknytt har fått den stora äran att få premiärvisa Corrodeds nya video till låten "Fall Of A Nation".
VIDEOPREMIÄR: Frontback – Dead Man On The Road "Dead Man On The Road" är den första kryddstarka och medryckande singeln från det energifyllda och hårt satsande rockbandet Frontbacks andra fullängds...