VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

NY VIDEO: Kris Barras Band – Who Needs Enemies

Om en vecka släpper Kris Barras Band sitt fjärde album ”Death Valley Paradise”. Singel nummer fyra blev spåret ”Who Needs Enemies”. Videon filmades under deras konsert på Royal Albert Hall.

Kris säger: ”Jag hade länge drömt om att få spela på Royal Albert Hall och nu slog drömmen in. Det var en så surrealistisk upplevelse att få stå på den scenen, som så många legendarer gjort före oss.” Han fortsätter berätta om låten ”Who Needs Enemies”: ”Det var en av de första låtarna jag skrev för plattan och handlar om att bli förrådd av en vän. Vem behöver fiender med sådana vänner, blev temat.”


Albumet ”Death Valley Paradise” började som en låt, innan den delades upp och spreds ut över skivan. Death Valley är en extrem plats där det sägs att ingenting kan leva. ”Att leva och trivas under de omständigheterna och finna sitt paradis, för mig är det en beskrivning av den resa jag har gjort”, säger den före detta MMA-boxaren Barras.

Frontmannen och hans band har spelat runt om i Europa, sicksackat sig genom Storbritannien ett antal gånger och skaffat sig en stor skara fans under resans gång. De har haft massor av utsålda konserter och flera festivalgig, som har dragit till sig mängder av folk. Gruppen har agerat förband åt Black Stone Cherry, The Darkness och Bon Jovi, med flera.

Annons:

Bandet består av nykomlingarna Billy Hammett (trummor) och Kelpie Mackenzie (bas), samt förstås Kris Barras (sång och sologitarr) och Josiah J. Manning (kompgitarr och bakgrundssång).

”Death Valley Paradise” ges ut den 4 mars på Mascot Records.

Låtlista:
01. Dead Horses
02. Long Gone
03. My Parade
04. These Voices
05. Who Needs Enemies
06. Devil You Know
07. Wake Me When It’s Over
08. Hostage
09. Cigarettes And Gasoline
10. Bury Me
11. Chaos

NY VIDEO: Kris Barras Band – Who Needs Enemies 1

Anna Karlsson

Anna Karlsson

Skribent/Fotograf
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖRNina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIGMange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIERTipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT