holy-spirit-new

Sweden Rock lanserar whiskyn “The Holy Spirit of Sweden Rock Black Label”

holy-spirit-new
Efter succén med whiskyn The Holy Spirit of Sweden Rock kommer nu Holy Spirit Black Label, en tungviktare med 10 år på nacken.

holy-spirit-new
Efter succén med whiskyn The Holy Spirit of Sweden Rock kommer nu Holy Spirit Black Label, en tungviktare med 10 år på nacken.

Tidigare i år släpptes Holy Spirit of Sweden Rock i en begränsad upplaga. Utöver ett fåtal butiksexemplar är den nu helt slutsåld.

Som uppföljning till denna succé kommer nu Holy Spirit Black Label, gjord med samma passion och krav på kvalitet. Lanseringen blir direkt till 260 Systembolags butiker och kommer ingå i deras fasta sortiment.

Precis som sin limiterade föregångare är även denna whisky från Skotska Speyside, ett område känt för sin kvalitetswhisky, där vi fyllt Holy Spirit Black Label med en vällagrad 10 YO whisky.

– Vi vågar lova att en Holy Spirit Black Label kommer att värma hela vägen fram till nästa Sweden Rock Festival, säger Jon Bergsjö, Commercial Manager på Sweden Rock Festival.

Under 2014 kommer det att lanseras ännu en numrerad utgåva av en än så länge hemlig dryck för alla hugade Sweden Rock Festival och hårdrocksfans.

Om The Holy Spirit Of Sweden Rock Black Label, 10 YO Speyside Single Malt

Gyllene färg och med en djup doft med torkad frukt, rök och en liten sötma från sherryfat. Balanserad och torr med toner av tobak. Eftersmaken är lång och mjuk och njuts kanske absolut bäst tillsammans med likasinnade när suget i festivaltarmen blir allt för stor!

Namn: The Holy Spirit Of Sweden Rock Black Label, 10 YO, Speyside Single Malt Scotch Whisky
Artikelnummer: 85744
Volym: 700 ml
Alkoholhalt: 40 %
Ursprung: Speyside, Skottland
Pris: 499 kronor

Länk till Systembolaget.se: http://systembolaget.se/Sok-dryck/Dryck/?varuNr=85744

Picture of Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
Rocknytt

Tipsa oss om nyheter



ROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER