Brands For Fans: “Vi är chockade över hur snabbt Judas Priest Spiced Rum sålde slut!”

De brittiska pionjärerna Judas Priest står bakom några av hårdrocksvärldens största klassiker. Nu har de, tillsammans med Brands For Fans, skapat en kryddig mörk rom som är lika minnesvärd som deras riff.

De brittiska pionjärerna Judas Priest står bakom några av hårdrocksvärldens största klassiker. Nu har de, tillsammans med Brands For Fans, skapat en kryddig mörk rom som är lika minnesvärd som deras riff. Judas Priest Spiced Rum bär smak av arrak, vanilj, bränt socker och russin och är trots sina 37,5% både lättdrucken och mild.

Men bara några dagar efter att den släpptes på Systembolaget, så har den tagit slut.

-Vi är lite smått chockade över hur snabbt Judas Priest Spiced Rum sålde slut! Vi har fått massor av mail från hela världen kring denna lansering så vi får absolut ta oss en funderare och ett snack med bandet om vi skall göra en batch till. Man kan ju alltid maila oss på [email protected] om intresse finns, säger Sari Wilholm på Brands For Fans.

Judas Priest, utan tvekan ett av hårdrockens mest inflytelserika namn, har trots dess långa historia alltid behållit greppet om publiken. De lyckas vara lika relevanta i dag som någonsin tidigare, vilket är en bedrift med tanke på att gruppen bildades redan 1969. Vad gäller Judas Priest Spiced Rum är medlemmarna märkbart entusiastiska.
”Vi är väldigt exalterade över att ge ut Judas Priest Spiced Rum. Den komplexa blandningen och mångsidigheten hos drycken går hand i hand med den musik vi producerat de senaste 50 åren. Det här är rom med ”A touch of evil…”

Sari H Wilholm från Brands For Fans tillägger:
”Vem känner inte till Judas Priest? Det är verkligen ett legendariskt band och det var en stor ära att ta fram Judas Priest Spiced Rum tillsammans med gruppen.”

Judas Priest Spiced Rum gavs ut I en begränsad första upplaga på 5 000 flaskor och fanns att beställa på Systembolaget från och med den 23/10 2019.

Fakta Judas Priest Spiced Rum
Systembolaget: Beställningssortimentet
Artikelnummer: 82972
Pris: 349 Sek
Producent: Brands For Fans Sweden AB
Alkoholhalt: 37,5 %
Volym: 500 ml

Om Judas Priest
Bildades i Birmingham 1969 och räknas till de mest tongivande hårdrocksbanden genom tiderna. Efter tidiga album som Rocka Rolla, Sin after Sin och Sad Wings of Tomorrow skrev gruppen fullkomligt om kartan för den hårdare musiken 1980 med mästerverket British Steel. Det ikoniska omslaget har sedan dess med jämna mellanrum dykt upp på affischer, vodkaflaskor och målningar.
Uppföljande skivor som Screaming for Vengeance och Painkiller etablerade gruppen som ”Metal Gods”, inte minst tack vare den minst sagt karismatiske sångaren Rob Halford. I mars 2018 släpptes Judas Priests senaste album, den kritikerrosade ”Firepower”.

Om Brands For Fans
Brands For Fans är ett svenskt företag på en global arena, ledande inom försäljning och marknadsföring av alkoholdryck producerad med och av artister. Genom nära samarbete med band/artister som Ghost, Hammerfall, In Flames, Jonas Åkerlund, Motörhead, Plura, Rammstein, Scorpions, Slayer och Sweden Rock Festival lanseras attraktiva produkter för fansen. Vårt sätt att skapa affärsframgångar för både artister och dryckesproducenter har gjort att vi fångat såväl rockpublik som dryckesintresserade genom kvalitativa releaser och trovärdig kommunikation.
Verksamhetsstart: 2012. Sedan januari 2018 ingår Brands For Fans i Umida Group.

Varumärken: Ghost, Hammerfall, In Flames, Jonas Åkerlund, Motörhead, Plura, Rammstein, Scorpions, Slayer och Sweden Rock Festival.

Affärsidé: Att via livsstilsprodukter stärka bandet mellan artister och deras fans.

Picture of Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER