KISS släpper Black Diamond Premium Dark Rum

Nu lanseras KISS Black Diamond Premium Dark Rum, den första produkten i KISS Rum Kollection.

Nu lanseras KISS Black Diamond Premium Dark Rum, den första produkten i KISS Rum Kollection.

Finns det något bättre sätt för ett band som släppt klassiska album sedan tidigt ’70-tal och definierat generationers musiksmak över hela världen än att fira sin katalog med lanseringen av en mörk rom i premiumsegmentet döpt efter sin mest legendariska låt?

Som avslutningslåt på KISS självbetitlade debutalbum från 1974, och inpräntad i musikhistorien på ett av världens genom tiderna bästa livealbum – KISS Alive – blev Black Diamond omedelbart en klassiker. Med sitt karaktäristiska riff och skyhöga igenkänningsfaktor i sången visade Black Diamond varför KISS låtskrivande var på en helt annan nivå. KISS Black Diamond Premium Dark Rum har inte bara lånat sitt namn från denna pelare inom musikhistorien, det är också en exceptionellt välblandad mörk rom lagrats på ekfat upp till 15 år.

Etiketten har inspirerats av bandets tidiga år, och med referenser till både scenkläder och ikonisk sminkning blir designen något alldeles extra för fansen som växt upp med KISS.

Sari H. Wilholm på Brands For Fans:
— Romen är en fantastisk match med ett band som varit pionjärer både musikaliskt och visuellt inom rockmusiken. När jag tittar på flaskan tycker jag att vi har lyckats fångat allt jag associerar med KISS: attityden, kostymerna, låtarna och sminkningen som vi alla växte upp med. Att lyssna på Black Diamond ger mig fortfarande gåshud, och rommen gör mig precis lika exalterad!

KISS Black Diamond Premium Dark Rum 40% buteljeras i 50cl-flaskor, och lanseras den 20:e oktober 2020. Priset på Systembolagets är 369 kr.

Om KISS Black Diamond Premium Dark Rum
Doft: Nyanserade toner med tydlig fatkaraktär. Distinkta drag av torkad frukt, karamell, arrak, vanilj, apelsinskal och nötter.

Smak: En smakupplevelse i flera lager med en återhållen sötma och utpräglad fatkaraktär. Väldefinierade toner av torkad aprikos, arrak, vanilj, nötter, torkade dadlar, vaniljpudding, kanel och choklad.

KISS Black Diamond Premium Dark Rum
Systembolagets artikelnummer: 82250-02
Alkoholhalt: 40%
Ursprung: En blandning av karibisk mörk rom, upp till 15 år gammal.
Volym: 500 ml
Pris: 369 Sek
Direktlänk till Systembolaget: https://www.systembolaget.se/sok/?textQuery=82250-02

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER