VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
lizette-and-golden-shower-single-2013

LIZETTE & släpper ny singel

lizette-and-golden-shower-single-2013
Den 29 oktober släpper LIZETTE & sin nya singel “Golden Shower” som handlar om när samspelet mellan artist och media går fel och artisten svartmålas på löpsedlarna. Musikern Lizette von Panajott har skrivit och producerat allt själv. Singeln är hämtad från deras kommande album som släpps i februari 2014.

Det har hänt en hel del sedan Lizette & [uttalas Lizette and] släppte sin första singel “Taxfree” för drygt två år sedan. Lizette &’s tidigare singlar har roterat på flera rockradiostationer över hela Sverige och singlarna har toppat digital listorna. Intresset för Lizette von Panajott och hennes musik har växt både i Sverige och i USA. Inte minst för att de varit nominerade till Rockbjörnen två år i rad i kategorierna Årets Genombrott, Årets Livegrupp och Årets Hårdrock/Metal. Nyligen blev hon inbjuden att skriva låtar ihop med det amerikanska industrirockprojektet Team Cybergeist (Dope, Shinedown, Stone Sour, Device, Black Veil Brides m.fl.).


Lizette von Panajott har tidigare beskrivits som Alanis Morissette på steroider, vilket är en träffande beskrivning.  Hon har alltid varit oberoende och hela tiden gått sin egen väg. Hennes texter är ofta inspirerande med tankeväckande budskap.

Lizette är uppvuxen i Eskilstuna och när hon som ung rebellisk tonåring lyssnade på Nine Inch Nail förändrade hennes liv för alltid. Inspirationen hon fick från Nine Inch Nails startade låtskrivandet som senare ledde till Lizette &´s debutskiva “This Is” (2003). Lizette har bland annat skrivit låtar till Rednex och producerat musik ihop med Micke B Tretow. Det var i och med det mötet Michael B Tretow geniförklarade Lizette för sitt sätt att arbeta på.

Nu håller Lizette på att färdigställa Lizette &´s tredje album som släpps 25 februari 2014.

Singeln “Golden Shower” släpps den 29 oktober på Freeside Records/Border.

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter