Lizette & släpper livealbum

Lizette & släpper nu sitt allra första livealbum innehållande 14 spår.

[media-credit name=”Foto: Sofia Lundberg” align=”alignnone” width=”484″]lizette and foto sofia lundberg484[/media-credit]

Den 4 november släpper bandet sitt första livealbum innehållande 14 spår. Detta firas med Meeet & Greet på Hard Rock Cafe i Stockholm och spelning Sticky Fingers Top Floor i Göteborg.

Lizette von Panajott är förgrundsfiguren i Lizette & som, tillsammans med sina grabbar i bandet (&), går sin egen väg.

Driven av sin vision om hur hon vill att det skall låta har envisheten bidragit till Lizette &´s sound, som långt ifrån följer traditionella former och etablerade ”riktlinjer”. En envishet som resulterat i bland annat 5 st nomineringar i Rockbjörnen, 3 år i rad 2012, 2013 & 2014 i kategorierna Årets Nykomling, Årets Hårdrock/Metal samt Årets Liveakt.

Influenserna är många men den mest framträdande och betydelsefulla är Trent Reznor från Nine Inch Nails. Blandar man det sedan med musiker som lyssnar på allt ifrån Led Zeppelin, Meshuggah, Kraftweerk och musikaler så får man Lizette &.

Lizette & har satsat stenhårt på att spela mycket live. Under resan har bandet gjort sig ett namn som en stark liveakt som bjuder på prestigelös stämning och tyngd!

Bandet har släppt 3 studioalbum med ett fjärde på väg som släpps på Fredside Records/Border första kvartalet 2017.

Lizette & ”Live” släpps på Fredside Records/Border den 4 november 2016

Bandets hemsida:

http://www.lizetteand.com

Bandets Facebook:

http://www.facebook.com/lizetteandtheband

lizette-and-live

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER