NYHETER
CD
BÖCKER
SKÄRSELDEN

Liverecension: Thundermother – Sweden Rock Festival 2019-06-07

37 Shares

Thundermother bjöd i går på en stadig portion riffrock. Trots medlemsbyten, varav det senaste skedde i april i år, så är det ändå ett slipat och tajt framträdande av den senaste konstellationen av Thundermother. Inte minst är det intensivt och varken bandet själva eller publiken har en tråkig stund under giggets gång. Det jammas en hel del och även gitarristen tillika grundaren Filippa Nässil hoppade in på gästsång – det märks verkligen att de trivs tillsammans på scenen.

Live blir bandets musik aningen ännu mera ruffigare än vad den redan är på studioinspelningarna. Absolut ett band som gör sig bättre live än på skiva! Visserligen talar musiken för sig själv, men sångerskan Guernica Mancini snålar ändå inte på mellansnacket och skålar med publiken. Thundermother är nämligen perfekt musik att lyssna på under en solig sommareftermiddag och hiva några bägare till.

Thundermother är ett band som befinner sig i fel årtionde. Hade de gjort det de gör nu fast under åttiotalet hade de förmodligen slagit igenom och spelat på större scener än vad de gör nu.Vilka: Thundermother
Var: 4Sound Stage
Betyg: 3/5
Bäst: It’s Just A Tease

37 Shares

Relaterade artiklar

POPULÄRT JUST NU
FILM
LIVE
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

Rocknytt Logga 2019 heavy metal

Följ oss på Facebook!