Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
LIVERECENSIONER SRF
POPULÄRA LIVERECENSIONER SRF
INTERVJUER SRF
ALLA NYHETER
2018-03-02 THUNDERMOTHER – Sticky Fingers Göteborg. Foto: Mercedes Lindman.
Foto: Mercedes Lindman

Liverecension: Thundermother – Sweden Rock Festival 2019-06-07

Thundermother bjöd i går på en stadig portion riffrock. Trots medlemsbyten, varav det senaste skedde i april i år, så är det ändå ett slipat och tajt framträdande av den senaste konstellationen av Thundermother. Inte minst är det intensivt och varken bandet själva eller publiken har en tråkig stund under giggets gång. Det jammas en hel del och även gitarristen tillika grundaren Filippa Nässil hoppade in på gästsång – det märks verkligen att de trivs tillsammans på scenen.

Live blir bandets musik aningen ännu mera ruffigare än vad den redan är på studioinspelningarna. Absolut ett band som gör sig bättre live än på skiva! Visserligen talar musiken för sig själv, men sångerskan Guernica Mancini snålar ändå inte på mellansnacket och skålar med publiken. Thundermother är nämligen perfekt musik att lyssna på under en solig sommareftermiddag och hiva några bägare till.


Thundermother är ett band som befinner sig i fel årtionde. Hade de gjort det de gör nu fast under åttiotalet hade de förmodligen slagit igenom och spelat på större scener än vad de gör nu.

RELATERADE ARTIKLAR
TOPPLISTAN SRF-NYHETER
FESTIVALNYHETER
VECKANS MEST DELADE
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter