ALLA NYHETER
CD
BÖCKER

Bullseye – Liverecension från Putte i Parken 2015-07-04

bullseye-live-foto-tobias-andersson484

Det är tungt, tempofyllt och inte minst sagt snopet när Bullseye äntrar Theater Stage under Putte i Parken – och då inte snopet på grund av besvikelse, utan att bandet hade tilldelats den korta speltid de fick.

När Bullseye inleder med ”Reach Out” från deras debutalbum som släpptes för endast några månader sedan är bandets driv redan igång, och resten av spelningen domineras av deras nya material från debutplattan. När detta framförs live får det studioplattan att blekna i jämförelse. Bandets robusta melodier varvas emellanåt med gitarrsolon och helheten är riktigt tajt och bandet ångar på som ett väloljat maskineri. Vilket definitivt bevisas när de framför deras hitlåt ”Count On Me”. Sångaren och frontmannen Johan Hallström tar i ändå från tårna och precis som de andra bandmedlemmarna verkar han väldigt nöjsam på scenen.        


Denna konstellation beståendes av medelålders män är ett typexempel på att det aldrig är för sent att slå igenom som rockstjärnor. Bullseye är ett band som vi definitivt ska räkna med i framtiden, något som Karlstadspubliken också verkade tycka efter att bandet lämnat scenen efter den tempofyllda låten ”It’s Alright”. Slutbetyget då? Det hamnar på en stabil åtta.

Betyg: 8/10
Bästa låt: Count On Me
Sämst: Den korta speltiden
Plats: Theater Stage
Datum: 2015-07-04

263 Shares
RELATERADE ARTIKLAR
Inga inlägg hittades.
MÅNADENS RECENSIONER
FILM
LIVE
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter