ALLA NYHETER
CD
BÖCKER

Liverecension: Corroded – Clarion Hotel, Örebro 21-11-20

Under rubriken “Höstrock” bjöd Clarion Hotel mitt i centrala Örebro in till en kväll med hårda Corroded och uppkäftiga duon Scarlet.

Att bjuda in till hårdrockskväll i en hotellobby / bar är lite som att vara på hårdrockkryss minus vågor och taxfreesprit eller som ett Sweden Rock inomhus då publiken är vuxen, har ekonomin med sig och även vill ha det lite bekvämt. Inget fel i det, tvärtom, det är ett vinnande koncept av alla kabinväskor och plånbokskedjor att döma när det var dags med incheck.

Corroded är stabila in i märgen. Deras korsning av sentidiga Metallica korsat med Black Label Society, minus Zakk Wyldes gitarronani, drar folk och bandet har en stadig publik. Det var de som hade kommit till Clarion, för en helg med hårdrockmys.

Notabelt är att trummisen Per Soläng måste vara branschens mest avspända i kilt och flip flops. De andra i bandet är mer traditionellt klädda och den kanske endast är Per som har tillräckligt snygga ben för kilt, vad vet jag?

Publiken är med på noterna från första stund och det är verkligen hemmaplan för Corroded även om man nyss kom till stan.

Kvällen var verkligen trevlig på ett sätt som hårdrock ska vara med bra musik, nya vänner och schyst dj som vet vad som går hem.

RELATERADE ARTIKLAR
FILM
LIVE
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER