VECKANS TOPPNYHETER
time to rock festival 2023

Finalomgång bandtävling – Time To Rock Festival 2023

50 band gick vidare till den första röstningsomgången av vår stora rockbandstävling och nu kan vi då presentera de 10 som fick flest röster och har gått vidare till finalen.

Vi presenterar banden i random ordning så att inget av dem får en fördel.

Creeping Flesh (Göteborg)
Battering Ram (Filipstad)
Black Paisley (Stockholm)
Arctic Rain (Utspridda i Sverige)
Electric Hydra (Uddevalla)
Captain Black Beard (Stockholm)
Wildness (Stockholm)
Happy Hour (Bollerup)
JD Miller (Borås)
Smoking Snakes (Göteborg)

Den sista röstningen drar igång den 22 februari kl. 10.00 och pågår till och med den 8 mars kl. 23.59. Denna gången kan du bara rösta på ETT band åt gången. Som vanligt kan man rösta en gång per 24 timmar per IP. Vi förbehåller oss rätten att ta bort band ur tävlingen om vi ser tecken på fusk med IP under röstningen.

Slutresultatet i röstningen kommer sen att ligga till grund för 60% av slutresultatet. 40% kommer sedan att läggas genom en jury, som består av personer från Rocknytt och Time To Rock Festival.

De tre band som får flest röster från “folket” och juryn får spela på Time To Rock Festival i Knislinge 8-10 juli 2023 och får hotell, reseersättning och ett gage på 5000:-.

Lycka till!!


Omröstningen är avslutad. Tack för er medverkan.

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

FLER NYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER