Sweet Mary Jane - Winter In Paradise

Sweet Mary Jane – Winter In Paradise


Trots tron att man har koll så slinker band obemärkt förbi ända tills det släpps en skiva och så är det med detta Sundsvallsband som släpper sin debut. Det är roligt och man håller tummarna varje gång det dyker upp nya band och skivor så pass oväntat.

Detta band bildades för fyra år sedan där samtliga medlemmar har tidigare erfarenheter från andra band. Musiken är melodiös hårdrock åt AOR-hållet. Det finns många band inom genren som inte lyckas sticka ut nämnvärt så det är en mycket svår uppgift att lyckas med det lilla extra, vilket dessa grabbar denna gång inte lyckas med.

Lars Chriss har producerad vilket borgar för en okej och snygg ljudbild när inledande smått suveräna ”Fire In Your Eyes” brakar lös. Men den kvalitén kan de inte vidhållas genom skivan. Det här är en rookie produkt eller kanske en råprodukt som måste slipas, formges och behandlas vidare för att ha någon möjlighet att nå bakhasorna på den så starka eliten.Ibland osynkat och identitetslöst med alldeles för enkla lösningar och tillsammans med bristande låtmaterial gör att intresset för vidare lyssning blir avtrubbat.

Läs även:  Airrace - Untold Stories

Sweet Mary Jane är titeln på en Peps-platta från sent 60-tal. Den här musiken är nyare, bandet ännu nyare och därför lite missvisande och titeln kanske orsakade stelheten i första videon. Potential finns och många saker att ta tag i men just nu är inte detta mer än en platta i mängden.

Köplänk till Ginza: https://www.ginza.se/product/sweet-mary-jane/winter-in-paradise-2017/365970/

Sweet Mary Jane – Winter In Paradise

Band: Sweet Mary Jane
Titel: Winter In Paradise
Genre: AOR
Skivbolag: AOR Heaven
Releasedatum: 2017-01-27
Betyg: 2/5
Bästa låt: Fire In Your Eyes


ÄMNEN

Relaterade artiklar

Hittade inga inlägg.
X