VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

VIDEOPREMIÄR: Northern Ladies – Concrete Wall

Rocknytt är glada att kunna premiärvisa Northern Ladies nya musikvideo till låten “Concrete Wall” som är hämtad från bandets album “Dandelion”.

Northern Ladies berättar om låten:
– Låttexten till “Concrete Wall” handlar om när man bestämt sig för att ta tag i sitt liv. Det handlar om kampen att ta sig ur något jobbigt. Ta sig från botten till toppen. Betongväggen symboliserar typ muren man själv skapat och som står i vägen för sin egen framgång och lycka.


I won’t use the door (den lätta vägen ut), I will smash the concrete wall, (det är nu eller aldrig och då ska fasen hela väggen rivas)!

– Men vi använde också just Concrete Wall för att knyta ihop med “Dandelion”. Då maskrosor är kända för att kunna växa genom asfalt och betong. Det är så lätt att fastna i samma gamla dåliga vanor som man blundar för. Man skjuter på problem och stoppar huvudet i sanden.  Så lätt att mata de inre demonerna och fortsätta klanka ner på sig själv.

Annons:

– I videon ville vi få fram känslan av att man kämpar och att nu är det nog. Men även få fram en glimt av Northern Ladies som band och image.

Nedan ser du den purfärska videon:

Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖRNina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIGMange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIERTipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT