VECKANS TOPPNYHETER

NY VIDEO: Velvet Insane – Damage Control

Sveriges hetaste glamrockband Velvet Insane är tillbaka med purfärska singeln Damage Controlsom släpps idag den 19 maj genom Wild Kingdom Records (Sound Pollution Distribution). Singeln är första smakprovet från kommande fullängdaren High Heeled Monster, som följer upp 2021 års kritikerrosade platta Rock’n’Roll Glitter Suit.

Med singeln Damage Control följer en läckert animerad video som är skapad av Mass Distraction Medias. Låten finns att njuta av på samtliga digitala plattformar i väntan på det fysiska albumsläppet som blir den 25 augusti.

“Detta är en låt som kändes speciell från första ackordet. Den har den där stora refrängen, de intensiva gitarrerna, samt mycket soul och en kaxig attityd. Den ger bra en hint av hur resten av albumet låter.” – Jesper Lindgren (Velvet Insane)

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

FLER NYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt

Tipsa oss om nyheter



ROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER