VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

NY VIDEO: Velvet Insane – Saturday Night Till Sunday Mornin’

Velvet Insane släpper idag (30/6) den andra singeln/videon från sitt kommande album ”High Heeled monster”. Den här gången samarbetar bandet med Dregen (The Hellacopters, Backyard Babies), Chips Kiesbye (Sator) och Bonni Pontén (Asta Kask). Den retrodoftande videon är gjord av Erwan Lengliné.

“Stökigt gäng, stökig låt med mycket feeling , just the way I like it! En ära att få vara med!” – Bonni Pontén


”Saturday Night Till Sunday Mornin” är ett perfekt ”anthem” för förfesten på campingen innan rockfestivalen och är en cover av legendariska punkbandet Slaughter And The Dogs.

”Slaughter And The Dogs debut album var ett av första album jag köpte i slutet av 70-talet. Den skivan visade mig hur man spelar gitarr och skriver låtar. Vi spelade flera av deras låtar i mitt första band. Det är en ära att vara en del av detta. Det här är en senare låt men lika bra som deras tidiga och Velvet Insane är verkligen rätt band för det här” – Chips

Annons:

Så åter igen, på med dansskorna, släng upp näven i skyn och vråla med!

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖRNina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIGMange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIERTipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT