VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

NY VIDEO: The Night Flight Orchestra – The Sensation

The Night Flight Orchestra är tillbaka med sin första nya musik 2023. Efter en framgångsrik Europaturné i november förra året, samt en dito turnésväng genom Skandinavien i mars, följer bandet upp med sin nya singel/video ”The Sensation”. Den nya låten hyllar den bortgångne gitarristen David Andersson.

”The Sensation är den första i en serie helt nya singlar som släpps i år. Låten bär allt detta band handlar om: härliga riff, himmelsk sång, smittande rytmer och oförglömliga melodier. Texten är också en hyllning till framlidne David Andersson och de många resor Björn delade med honom”


“Den här videon skildrar en ung kvinnlig stjärna och insikten om vad som händer bakom ridån när glittret bleknar. Det krossar hennes universum men hon höjer sig över det i sin storslagna debut i denna läckra show, där till slut vinnare skiner och förlorare bleknar.” – Björn Strid

Omslaget är också inspirerat av en skriven anteckning, som David Andersson lämnade oss alla med: “Om någon läser det här vill jag att du ska veta att jag nu är en astronaut. Jag är på väg, någonstans ut i rymden, med målet att så småningom förvandlas till en isboll, med en svans av eld.”

Annons:

Du ser videon här!

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖRNina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIGMange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIERTipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT