VECKANS TOPPNYHETER

Downtown Riot släpper band

Den 18 maj kommer den andra upplagan av Downtown Riot att gå av stapeln på Slaktkyrkan/Hus 7 i Stockholm. Festivalen fortsätter att utvecklas och även i år ligger ett starkt fokus på lokal förankring både vad gäller publik, band och val av partners.

“Med förra årets uppskattade festival i ryggen kommer vi göra allt vi kan för att leverera en ännu bättre publikupplevelse denna gång. Vår ambition är att alla som kommer ska känna att de verkligen får valuta för pengarna och att helheten ramas in snyggt av våra grymma samarbetspartners som bidrar med unikt innehåll. Att vi dessutom fått till en riktigt grym line-up är såklart det bästa av allt!” – Jonas Lööw, Festivalgeneral Downtown Riot

“Även i år väljer vi att lyfta fram flera unga band som är på uppgång, vilket vi ser som en skyldighet. Att rock- och hårdrocksscenen behöver nytt blod är ett faktum och vi brinner alla i teamet för att hjälpa nya band framåt. Lika stolta som vi är över våra mäktiga headliners är vi därför över de mindre banden, så se nu till att du inte missar morgondagens stora namn. Jag vågar lova att du hittar minst ett nytt favoritband om du bara ger dem chansen!” – Sari H. Wilholm, Partneransvarig Downtown Riot

LINE-UP DOWNTOWN RIOT 2024
The Night Flight Orchestra, Avatarium, Cyhra, The Gems, Crank, Wormwood, Världen Brinner, Man Machine Industry, Xorsist, Faustus, Khaion, Bloodstain + HEMLIG CO-HEADLINE (SLÄPPS 15 MAJ)

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

FLER NYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER