Nestorfest 2024 – Bandsläpp

För tredje året i rad välkomnar det nostalgiska rockbandet Nestor alla till sin hemstad i sommar genom att än en gång anordna egna arrangemanget NestorFest i Falköpings Folkets Park.

För tredje året i rad välkomnar det nostalgiska rockbandet Nestor alla till sin hemstad i sommar genom att än en gång anordna egna arrangemanget NestorFest i Falköpings Folkets Park. Båda föregående år fylldes parken till max med dryga 3 000 besökare och precis som i fjol pågår festivalen i två dagar.

Årets band-lineup känns dessutom starkare än någonsin och är även rakt igenom svensk, då Nestor själva får sällskap av vännerna i Hardcore Superstar, The Night Flight Orchestra, Sator och The Gems.

Fler band tillkommer, bland annat kommer vinnarna i tävlingen Nestor Next att få spela på festivalen som en del av förstapriset. Deltävlingar hålls under våren och finalen i Nestor Next avgörs under det traditionsenliga nationaldagsfirandet i Plantis i Falköping inför en stjärnspäckad expertjury den 6 juni.

NestorFest 2024 går av stapeln den 9-10 augusti i Falköpings Folkets Park.
Biljetter finns ute nu via www.nestorfest.com och Tickster.

Nestorfest 2024 - Bandsläpp 1

Nestorfest 2024 - Bandsläpp 2

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER