VECKANS TOPPNYHETER
lizette and logo new

NY VIDEO: Lizette & – Golden Shower

lizette-and-logo-new
Nu kommer videon till Lizette &’s singel ”Golden Shower” som är ett statement mot alla människor som använder sin kraft eller position för att trycka ner andra. Lizette von Panajott har skrivit och producerat låten. För regi står Johan Bergqvist och foto Filip Tegstedt.

 

– Det du säger till andra har betydelse – så tänk innan du pratar, säger Lizette von Panajott
– Golden Shower är ett statement mot alla människor som använder sin kraft eller position för att trycka ner andra. Vare sig det är media, mobbing bland barn och ungdomar eller vardags situationer i livet så är det aldrig cool eller ok på något sätt! Människor blir ärrade för livet, fortsäter Lizette.

Det har hänt en hel del sedan Lizette & [uttalas Lizette and] släppte sin första singel singeln Taxfree för drygt två år sedan. Deras tidigare singlar har roterat på flera rockradiostationer över hela Sverige och singlarna har toppat digitallistorna. Intresset för Lizette &´s musik har växt både i Sverige och i USA. Inte minst för att de varit nominerade till Rockbjörnen två år i rad i kategorierna Årets Genombrott, Årets Livegrupp och Årets Hårdrock/Metal. Nyligen blev Lizette von Panajott inbjuden att skriva låtar ihop med det amerikanska industrirockprojektet Team Cybergeist (Dope, Shinedown, Stone Sour, Device, Black Veil Brides m.fl.). Nu håller Lizette på att färdigställa Lizette &´s tredje album som släpps 25 februari 2014 via Freeside Records/Border.

{jwplayer}http://www.youtube.com/watch?v=eA3ADYJSbqw{/jwplayer}

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
FLER NYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER