VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

VIDEOPREMIÄR: Supreme Unbeing – Savior

Supreme Unbeing hävdar att Jordens frälsare nu är kommen genom dagens release av, den profetiska, singeln “Savior”.

SUPREME UNBEING är ett mystiskt metalband med som består av sångaren/profeten Zac Red, som agerar fysisk skepnad för allas våra innersta tankar, universums kollektiva medvetande. Tillsammans med sina bandkollegor, profeterna, D. Vine, D.Sciple, Unknown & Al Mytee, är bandet på en mission att upplysa mänskligheten genom tunga riff, sinnesförvrängande solon & filosofiskt fängslande texter.


Även om bandet bara nyligen förvandlats frän animerade karaktärer till riktiga fysiska varelser av kött & blod, har bandet lämnat ett rungande eko i den fysiska domänen sedan releasen (Oktober 2020) av deras debut-fullängdare Enter Reality, som fick betyget 8/10 i Metal Hammer (Grekland) & en 3:e plats i “Årets Album 2020” enligt läsarna i Sweden Rock Magazine, bland andra anmärkningsvärda prestationer som placeringar på Spotify’s egna listor Thrashers & New Metal Tracks, för att inte nämna de förbluffande +8 miljoner digitala musik & video streams på under 12 månader sedan debuten.

Supreme Unbeing, som ser sina låtar som viktiga budskap till människorna på Jorden, fortsätter nu att sjunga ut sina profetior om mänskligheten, när de idag, 25:e Februari 2022, släpper den tredje singeln, med det gudalika namnet – Savior – som på svenska betyder “frälsare”, från sin kommande (andra) fullängdare Enduring Physicality, som på svenska ungefär ska tolkas som “Att härda den fysiska tillvaron” (som släpps 5/5, 2022).

Annons:

“Vår nuvarande civilisation, och dagens samhällen, är inte de första att bli etablerade här på Jorden. Vårt riktiga, uråldriga, ursprung är glömt och suddat ut ur historieböckerna; kommer denna generation av människor kunna nå längre än de föregående? Kommer vi att kunna klara oss som civilisation med egen kraft, eller behöver vi en frälsare som leder oss ur denna misär? Självutnämnda frälsare har kommit och gått genom tidevarven. Vi har missat alla varningssignaler, vilket gjort att tilliten till varandra vattnats ur. Karman fortsätter byggas upp; kommer du att bära världen på dina axlar – anmäler du dig frivilligt att bli vår frälsare?” Säger Zac Red

I fotspåren av bandets föregående två singlar, Face Of Evil och Hide The Beast, som redan streamats +2 miljon gånger på Youtube sedan de släpptes (Okt resp Nov 2021), fortsätter Supreme Unbeing att ifrågasätta, och utmana, de värdegrunder som projiceras på oss av samhället och vår omvärld. Med Dragomir Mrsic i huvudrollen i bandets “mini-serie” (läs: de olika musikvideorna), porterterar han denna gång, i musikvideon till Savior, en grym tyrann som bestämmer över liv och död. På rollistan hittar vi även Dragomir’s son Maximilian Mrsic, samt den tyske Youtubern/trummisen Raja Meissner som nyligen gjorde en energisk trum-cover av Hide The Beast

“Vi kan inte bara stå och vänta på att en frälsare ska komma, ta kontroll över ditt eget liv – bli din egen frälsare – det har jag!” Säger “Dragomir Mrsic

Singeln är mixad/masterad av den danske grammy award nominerade producenten & ljudingengören Jacob Hansen (Volbeat, Arch Enemy, Amaranthe, Evergrey m.fl.), och är nu tillgänglig för att strömmas på Spotify, Apple Music, Deezer och alla större streaming-plattformar. Musikvideon, med Dragomir Mrsic i huvudrollen, ser ni här!

Detta är låten världen behöver år 2022 – om ni vill, blir jag er frälsare!.” avslutar Zac Red

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖRNina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIGMange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIERTipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT