VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
the-quill-foto-francis-andriessen-band-2012

Ny låt från THE QUILL – Freak Parade

the-quill-foto-francis-andriessen-band-2012

THE QUILLs kommande singel “Freak Parade” premiärspelades under lördagskvällen på P3 Rock.

Lyssna på låten i spelaren nedan (1 timme och två minuter in i programmet)

Lyssna: Musikguiden i P3 : Rock 20130427 22:05
En musikvideo till “Freak Parade” släpps inom kort.

Den 24 maj släpps nya plattan “Tiger Blood”, genom tyska Metalville Records och med 2011/2012 och Full Circle-turnéerna, som tog bandet runt Europa och USA färskt i minnet, håller bandet som bäst på att förbereda sig för att återuppta sitt korståg, med intensivare turnéer och explosivare liveshow.

The Quill är bandet som har funnits på livescenen sedan tidigt nittiotal, turnérat världen över och spelat med flera nationellt och internationellt stora namn. De har gjort allt ifrån intima klubbturnéer till att stå på de stora festivalscenerna.

Kärnan i The Quill består av de två stöttepelarna, gitarristen Christian Carlsson och trummisen Jolle Atlagic (ex-Hanoi Rocks, The Real McCoy Band). Under 2010 slog de sig ihop med den nya sångaren Magnus Arnar (ex-Ground Mower, Soul 78), för att fylla den vakanta sångarpositionen.

I mitten av 2012 återvände den förlorade sonen Roger Nilsson (ex-Spiritual Beggars, Firebird), för att återigen hantera basen. Med detta har The Quill hittat den starkaste line-upen i bandets historia.

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖRNina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIGMange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIERTipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT