VECKANS TOPPNYHETER

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
VECKANS MEST DELADE
ghost

Ghost släpper album – Gör två spelningar i Sverige

Hyllade, prisbelönta och ett av världens mest älskade hårdrocksband. Bandet spelar på arenor i New York och Los Angeles – och i februari kommer “A Pale Tour Named Death” till Scandinavium i Göteborg och Ericsson Globe i Stockholm. Idag släppte bandet sitt senaste album “Prequelle” – ett nytt kapitel i den mytomspunna sagan som är: Ghost.

Biljetter till konserterna 20 och 23 februari släpps 5 juni kl. 09.00 via LiveNation.se


Ghost har alltid utmanat och skapat rubriker. Det är ett band som tagit över världen och har fans över hela jordklotet. Fansen har i flera år följt bandets mytiska och ockulta berättelser inlindat i metalmusik som vågar ta för sig och som cementerar Ghosts plats som ett av de viktigaste rock- och metalbanden just nu.

Bandet har vunnit en Grammy och flera Grammisar – för att nämna några av priserna de har kammat hem genom åren. Nu leds det rosade bandet av sin nya frontfigur: Cardinal Copia. Och dagens albumsläpp “Prequelle” är nästa steg i Ghosts ständiga utveckling.

“Rats” och “Dance Macabre” från senaste albumet har redan blivit Ghost-klassiker och vi kan väl ana att vi får höra mycket från senaste albumet, tillsammans med låtar från deras tidigare tre albumsläpp och två EPs – live i Sverige 20 och 23 februari 2019. Vi längtar redan till två fantastiska arenakonserter på svensk mark!

Datum 2019
20/2 – Scandinavium, Göteborg
23/2 – Ericsson Globe, Stockholm

Biljetter
Biljetter släpps 5 juni kl. 09.00 via LiveNation.se

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

Copy link