Klart: The Hellacopters öppnar för Rolling Stones

Svenska bandet The Hellacopters kommer att öppna för The Rolling Stones under deras konsert i Stockholm i höst.

Svenska bandet The Hellacopters kommer att öppna för The Rolling Stones under deras konsert i Stockholm i höst.

Detta blev klart under morgonen efter att Hellacopters själva publicerat en något kryptisk bild igår med bandens båda loggor.

Snart landar ett av världens mest inflytelserika band genom tiderna i Sverige. Den 12 oktober 2017 kommer The Rolling Stones till Friends Arena i Stockholm. Nu är det även klart att de får sällskap av inga mindre än The Hellacopters som öppnar kvällen!

Biljetter ute nu via Ticketmaster.se. Konserten är snart slutsåld, passa på nu om du vill garantera en plats i publiken denna kväll!

The Hellacopters bildades 1994. Debutalbumet Supershitty to the Max! kom 1996 för vilken de fick en Grammy för Bästa Hårdrock. Sedan rullade det på. De var förband till Kiss, släppte en rad album och fick ett flertal svenska och internationella utmärkelser.

2008 valde bandmedlemmarna att upplösa The Hellacopters för att gå vidare med individuella projekt. Inför tjugoårsjubileet av Supershitty to the Max! valde originaluppsättningen av bandet att under sommaren återförenas för några exklusiva spelningar runtom i Europa, bland annat på Sweden Rock Festival. Vi är mer än glada att hälsa dem välkomna till Friends Arena!

The Hellacopters består av Nicke Andersson, Dregen, Robert Eriksson, Boba Fett och Sami Yaffa.

Vi ses snart!

VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
Rocknytt

Tipsa oss om nyheter



ROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER