VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR

Joe Bonamassa gör två konserter i Sverige med “The Guitar Event Of The Year”

116 Shares

En av världens främsta bluesstjärnor kommer till Sverige i höst! Gitarristen, sångaren och låtskrivaren Joe Bonamassa har fyllt arenor världen över och är en liveartist i en helt egen klass. I höst återvänder han till Sverige med “The Guitar Event of the Year” 24 september på Hovet i Stockholm och 26 september på Lisebergshallen i Göteborg!

Biljetter släpps 4 maj 10.00 via LiveNation.se


Joe Bonamassa har varit professionell musiker i många år – och fortsätter att fylla arenor och konsertlokaler i hela världen. Karriären startade på bästa möjliga sätt, som 12-åring, när han öppnade för B.B. King 1989. Trots sin relativt unga ålder (40) har han redan spelat med artister som Buddy Guy, Steve Winwood, Eric Clapton och Stephen Stills. Han jobbar också med Keeping the Blues Alive Foundation, där han jobbar med att främja och bevara bluesarvet för kommande generationer.

Nu i maj släpper Joe Bonamassa livealbumet British Blues Explosion Live där fansen bjuds på musik från Eric Clapton, Jeff Beck och Jimmy Page. Som om inte det vore nog släpps hans nästa studioalbum, uppföljaren till Blues of Desperation (2016), i september – då han också kommer till Sverige!

Med sig till Sverige har gitarrstjärnan handplockade musiker i världsklass – och svenska publikfavoriten Joe Bonamassa kommer garanterat att bjuda på en fantastisk show i både Stockholm och Göteborg i slutet av september!

Datum
24/9 – Hovet, Stockholm
26/9 – Lisebergshallen, Göteborg (presenteras tillsammans med KB)

Biljetter
Biljetter släpps 4 maj 10.00 via LiveNation.se

Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter