Foto: Joe Bonamassa, facebook.

Joe Bonamassa gör två konserter i Sverige nästa år

Bluesrockstjärnan Joe Bonamassa är en av de mest hyllade musikerna och gitarristerna idag. En trefaldig Grammy-nominerad artist som med albumet “Time Clocks” nådde sitt 25:e topplistade album på Billboards Blues lista. Nästa år ger han två konserter i Sverige.

Bluesrockstjärnan Joe Bonamassa är en av de mest hyllade musikerna och gitarristerna idag. En trefaldig Grammy-nominerad artist som med albumet “Time Clocks” nådde sitt 25:e topplistade album på Billboards Blues lista. Nästa år ger han två konserter i Sverige – 24 april på Avicii Arena i Stockholm och 25 april på Partille Arena i Göteborg!Joe Bonamassa är en av de mest hyllade och prisbelönta bluesrockgitarristerna och han klassas redan nu, i 40 årsåldern, av många som en levande legend med hans häpnadsväckande musikkatalog. Totalt har Bonamassa över 40 album med studio- och liveinspelningar, samarbetsalbum med bluessensationen Beth Hart och hans sidoprojekt Black Country Communion och Rock Candy Funk Party.Bonamassa öppnade för B.B. King redan som 12-åring och har sedan dess spelat tillsammans med artister som Eric Clapton, Stephen Stills, John Lee Hooker, Warren Haynes, Steve Winwood, Peter Frampton och Buddy Guy, för att bara nämna några.Guitar World beskriver Bonamassa som “arguably the world’s biggest blues guitarist” och under hela hans omfattande karriär har han varit känd för att våga ta risker och ge sig in på okänt territorium. Men nu har han hittat ytterligare ett sätt att överraska sina fans och musikälskare. Hans senaste studio album “Time Clock” släpptes för ett år sedan och markerar hans mest råa, rockiga album hittills. Med albumet återupptäcker Bonamassa en ny topp med hjärtligt låtskrivande och en oöverträffad Bluesrock-förmåga.Vi är glada att välkomna Joe Bonamassa till Avicii Arena den 24 april och Partille Arena den 25 april!Datum 202324 april – Avicii Arena, Stockholm25 april – Partille Arena, GöteborgBiljetterBiljetter släpps på torsdag den 13 oktober klockan 10:00 via LiveNation.se
Exklusivt förköp för Live Nations medlemmar startar 12 oktober klockan 10:00 och är tillgängligt i 24 timmar. Bli medlem via LiveNation.se!

 

Picture of Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER