VECKANS TOPPNYHETER

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
VECKANS MEST DELADE
slayer-band-2014-press

SLAYER gör exklusivt klubbgig i Malmö

0 Shares

slayer-band-2014-press
SLAYER, som de senaste åren besökt Sveriges största scener med konserter på bl.a. Ullevi, Metaltown, Gröna Lund och STHLM Fields kommer till Malmö för en exklusiv klubbspelning på KB den 22 juni!

Biljetterna till konserten släpps på fredag den 30 maj kl 10.00.


Med elva album, tusentals spelningar och över 30 år tillsammans är Slayer ett av världens största och viktigaste metalband, någonsin. Medan andra tvingats leva på nostalgi och gamla minnen, fortsätter Slayer att ständigt övertyga och aldrig tappa greppet som världens hårdaste band. Alltid lika vackert brutalt.

Sedan ett av världens bästa och mest inflytelserika metalalbum, ”Reign in Blood”, släpptes för 27 år sedan har de haft demonproducenten Rick Rubin vid sin sida. Ett vinnande samarbete som även ledde dem fram till det senaste albumet ”World Painted Blood” som kom 2009.

Efter den tragiska bortgången av gitarristen Jeff Hanneman förra året är Slayer tillbaka med den tunga singeln “Implode”, deras första nya låt på fem år. Bandet har också bekräftat att det kan bli en ny Slayer-platta till 2015. Ett bevis nog för att Slayer fortfarande har viktiga saker att uträtta.

Presenteras av Kulturbolaget.

Datum
22.6 Malmö Kulturbolaget

Biljetter
Biljetterna kostar 450 kr + serviceavgift och säljs via Livenation.se, Kulturbolaget.se, Eventim.se, Eventim-ombud & callcenter 0771-651 000.

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
RELATERADE ARTIKLAR
Inga inlägg hittades.
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

Copy link