VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
Slayer

Slayer äntrar svensk mark – för sista gången

346 Shares

Ikoniska Slayer tar farväl efter nästan 40 år som thrash metal-giganter. För bandets sista turné gör de ett stopp i Sverige och kommer till Hovet i Stockholm den 5 december. Med sig som special guests har de inga mindre än Lamb of God, Anthrax och Obituary!

Biljetterna till denna Final World Tour släpps onsdag 16 maj kl. 09.00 via LiveNation.se.


De är upphovsmakare till något av den mest brutala och aggressiva musiken som någonsin skapats. Slayer är ett av fyra band som har definierat en hel genre – och har blivit en måttstock för hur metal ska göras. Efter nästan 37 år har bandet släppt 12 studioalbum och vunnit mängder av priser (bland annat två Grammy Awards). Skivorna har sålt guld flera gånger och bandet har till och med fått en egen utställning på anrika Smithsonian Institute.
Det är ett band som har varit på framsidan av hundratals metal- och rocktidningar och turnerat världen över framför tusentals dedikerade fans. Det är också ett band som varit med om djup sorg, i och med gitarristen och medgrundaren Jeff Hannemans tragiska bortgång 2013.

Nu är sagan om Slayer slut. Och för deras sista farväl har de med sig Lamb of God, Anthrax och Obituary. Hela detta avsked får vi i Sverige ta del av den 5 december på Hovet i Stockholm!

Vi ser fram emot att få se Slayer på svensk mark – en sista gång.

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter