VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
blondie-2014

BLONDIE till Sverige

46 Shares

blondie-2014
Legendariska Blondie firar 40 år som band och gästar Sverige för en exklusiv spelning i Stockholm i sommar.

Den 10 juni ställer sig bandet med magiska Deborah Harry i spetsen på Cirkus scen. Biljetterna släpps den 11 mars kl 9.00.


Blondie är tillbaka med ett nytt album, ”Ghost of Download”. Första singeln ”A Rose By Any Name” är en fantastisk låt i sann Blondie-anda och gästas av The Gossips Beth Ditto.

Med en karriär som sträcker sig över 40 år och med 40 miljoner sålda skivor i ryggen har Blondie utan tvekan skrivit in sig i musikhistorien. Deras catchiga new wave-musik har med låtar som ”X Offender”, ”Atomic”, ”Heart of Glass” och inte minst ”Hanging On The Telephone” influerat flera generationer av musiker och skapat en armé av lojala fans. Albumet ”Parallel Lines” kom att sälja över 20 miljoner exemplar och fortsätter än idag att fånga in nya lyssnare.

2006 valdes Blondie in i Rock N Roll Hall of Fame och Rock Walk of Fame.

Debbie Harry och gitarristen Chris Stein var så sent som i januari i år på Sverigebesök då de bl.a. besökte Skavlan. Nu är det alltså klart att de med hela bandet kommer tillbaka till sommaren, vilket vi är enormt glada för. Den 10 juni går de på scenen på Cirkus i Stockholm, en show som inte får missas. Biljetterna släpps till försäljning den 11 mars kl 9.00.

Datum
10.6 – Stockholm, Cirkus

Biljetter
Biljetterna kostar 450-550 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet.se / 077-170 70 70 samt Ticnet-ombud.

{youtube}StKVS0eI85I{/youtube}
{youtube}W4gtbRGHUb4{/youtube}

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter