Liv Sin - lite hårdare mot framtiden

Liv Sin – lite hårdare mot framtiden

Liv Jagrell, som länge haft sin musikaliska identitet i Sister Sin har nu gjort en nystart i egen regi under namnet Liv Sin ...
Läs Mer
NYHETER

NY LÅT: Blondie – My Monster

Legendariska punk- och rockbandet Blondie med sångerskan Debbie Harry i spetsen har gjort nya låten ”My Monster” tillgänglig för lyssning.

Låten kommer att finnas med på bandets elfte studioalbum ”Pollinator” som släpps den 5 maj via BMG. På skivan gästar artister som Laurie Anderson och Joan Jett.

Låtlista:
01. Doom or Destiny
02. Long Time
03. Already Naked
04. Fun
05. My Monster
06. Best Day Ever
07. Gravity
08. When I Gave Up On You
09. Love Level
10. Too Much
11. Fragments

Ron Dahlgren
Chefredaktör och grundare av Rocknytt.

Ämnen

blondie

Relaterade artiklar

NY LÅT: Blondie – Fragments Legendariska punk- och rockbandet Blondie med sångerskan Debbie Harry i spetsen har gjort nya låten "Fragments" tillgänglig för lyssning.
NY VIDEO: Blondie – Long Time Legendariska punk- och rockbandet Blondie med sångerskan Debbie Harry i spetsen har gjort en video till nya låten "Long Time".
NY LÅT: Blondie – Long Time Blondie med sångerskan Debbie Harry i spetsen har gjort nya låten "Long Time" tillgänglig för lyssning.
Blondie släpper nytt album Legendariska punk- och rockbandet Blondie med sångerskan Deborah Harry i spetsen är på gång med nytt material.
BLONDIE till Sverige Legendariska Blondie firar 40 år som band och gästar Sverige för en exklusiv spelning i Stockholm i sommar.