rammstein annicka-nilsson-rocknytt.net01

NY VIDEO: Rammstein – Links 2 3 4 (live)

Rammstein har släppt en livevideo till låten ”Links 2 3 4” ...
Läs Mer
NYHETER

NY VIDEO: Blondie – Long Time

Legendariska punk- och rockbandet Blondie med sångerskan Debbie Harry i spetsen har gjort en video till nya låten ”Long Time”.

Låten kommer att finnas med på bandets elfte studioalbum ”Pollinator” som släpps den 5 maj via BMG. På skivan gästar artister som Laurie Anderson och Joan Jett.

Låtlista:
01. Doom or Destiny
02. Long Time
03. Already Naked
04. Fun
05. My Monster
06. Best Day Ever
07. Gravity
08. When I Gave Up On You
09. Love Level
10. Too Much
11. Fragments

Ron Dahlgren
Chefredaktör och grundare av Rocknytt.

Ämnen

blondie

Relaterade artiklar

NY LÅT: Blondie – Fragments Legendariska punk- och rockbandet Blondie med sångerskan Debbie Harry i spetsen har gjort nya låten "Fragments" tillgänglig för lyssning.
NY LÅT: Blondie – My Monster Legendariska punk- och rockbandet Blondie med sångerskan Debbie Harry i spetsen har gjort nya låten "My Monster" tillgänglig för lyssning.
NY LÅT: Blondie – Long Time Blondie med sångerskan Debbie Harry i spetsen har gjort nya låten "Long Time" tillgänglig för lyssning.
Blondie släpper nytt album Legendariska punk- och rockbandet Blondie med sångerskan Deborah Harry i spetsen är på gång med nytt material.
BLONDIE till Sverige Legendariska Blondie firar 40 år som band och gästar Sverige för en exklusiv spelning i Stockholm i sommar.