Photo: Niklas Lydeen

Inför Sweden Rock 2023: Intervju med Sanja Jonasson (Modesty)

Årets upplaga av Sweden Rock Festival är bara dagar bort och går av stapeln 7-10 juni. Vi laddar upp med intervjuer med banden som spelar på festivalen, Andreas Östlund har ställt ett par frågor till Sanja Jonasson från Modesty om deras spelning på festivalen.

Årets upplaga av Sweden Rock Festival är bara dagar bort och går av stapeln 7-10 juni. Vi laddar upp med intervjuer med banden som spelar på festivalen, Andreas Östlund har ställt ett par frågor till Sanja Jonasson från Modesty om deras spelning på festivalen.

Har ni spelat på Sweden Rock tidigare och vad har ni för förväntningar inför festivalen?
Vi har inte spelat på Sweden Rock tidigare. Förväntningarna är stora, eftersom hälften av bandet har varit på festivalen som besökare innan och haft en faktiskt upplevelse så förväntas det vara lika bra igen! Det kommer det säkert bli också.

Några akter som ni själva kommer passa på att se när ni ändå är på plats?
Vi kommer definitivt att titta på bland annat: Airbourne, Def Leppard, Mötley Crue, Deep Purple, Ghost.

Hur är det att spela på festival i jämförelse med klubb eller arena?
Att spela på festival är helt fantastiskt. Vi har bara spelat på en festival förr och det var i Tyskland på Taubertal festival. Det var otroligt. Fullt med folk när vi spelade. Glädje och kärlek! Klubb har verkligen sin charm, vi älskar att spela på bland annat KB i Malmö.

Förutom Sweden Rock, vad händer mer sommaren 2023?
Några spelningar på gång men också inspelningar på gång. Vi håller på att släppa singlar lite utspritt och det är väldigt populärt också.

Spelningarna:08 JUN…….……SWEDEN ROCK FESTIVAL
01 JUL………….ENKEGÅRDSFESTIVALEN ÄNGELHOLM
14 JUL……………KULTURBOLAGET MALMÖ
12 AUG…….……ÄSKEBERGAFESTIVALEN HÄSSLEHOLM
25 AUG……..….BRANDSTATIONEN HELSINGBORG
26 AUG….………AURORA HELSINGBORG/HELSINGÖR
14 OKT……..……EKEBO EKEBY

Bästa livebandet?
Vi älskar ju Paramore!

Vad kännetecknar en bra festival?
En bra festival kännetecknas av sol, bra musik, bra umgänge och en skvätt med alkohol! 🙂

Stort tack, vi syns på SRF!

Sweden Rock Festival går av stapeln i Norje, Sölvesborg 7-10 juni. Deltagande band är Iron Maiden, Mötley Crüe, Def Leppard, Ghost, Deep Purple, Europe, Pantera, Alter Bridge, Gojira, Behemoth, Blue Öyster Cult, Clutch, Airborne, Billy Gibbons, Testament, Wolfmother, Lita Ford, Raised Fist, Skid Row, U.D.O., Symphony X, Monster Magnet, H.E.A.T, Kamelot, Jinjer, TNT, Napalm Death, Mammoth WVH. Katatonia, Threshold, Avatar, Myrath, British Lion, Marduk, Coney Hatch, Angra, Tribulation, Spidergawd, Spiritbox, Mike Tramp och många fler!

Mer info och biljetter: https://www.swedenrock.com/

Modesty spelar på Pistonhead Stage, Torsdag 8 juni, kl. 15:10

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER