Foto: Fredrik Salmin Du Guet 

Scandirock melodic 2022 Presenterar Osukaru – Intervju med Fredrik Werner

13 och 14 maj går Scandirock Melodic 2022 av stapeln på Vega bryggeri i Göteborg. Det kommer bli ett evenemang där bryggeriets olika öl och god mat serveras tillsammans med några av Sveriges vassaste band inom melodiös hårdrock. Peter Johansson passade på att ta pulsen på Fredrik Werner i Osukaru!

13 och 14 maj går Scandirock Melodic 2022 av stapeln på Vega bryggeri i Göteborg. Det kommer bli ett evenemang där bryggeriets olika öl och god mat serveras tillsammans med några av Sveriges vassaste band inom melodiös hårdrock.

Peter Johansson passade på att ta pulsen på Fredrik Werner i Osukaru!

Hej och välkommen till Scandirock Melodic 2022! Vilka är ni och på vilket sätt särskiljer ni er från andra band inom Melodic rock?

Tack så mycket! Osukaru är ett imagemedvetet band som bär hårdrocksfanan högt. I sammanhanget kan man säga att vi har en fot i melodiös rock, och den andra väl planterad i klassisk heavy metal. Räkna med gitarr!

Scandirock Melodic 2022 är en tvådagars festival där ni kommer framträda tillsammans med åtta andra band. Vad tycker du om festivalspelningar?

Fler band och mer musik är alltid kul! Framförallt nu när vi känner så många av banden som lirar sedan tidigare. Det kommer bli en fantastisk återträff och en rejäl kickstart såhär efter pandemin.

Vad kan fansen förvänta sig av spelningen?

En dynamisk Osukaru-kavalkad inkluderat ett par överraskningar! Vi kommer inte spara på krutet. Vila gör vi på söndag.

Vilken är din favoritlåt att spela live?

Förmodligen någon av de ännu ej framförda låtarna. Återstår att se! Historiskt skulle jag nog säga ‘Tear It Down’. Den har nog inte missat en spelning sen 2012.

Vilket/vilka band ser du själv mest fram emot att se på Scandirock Melodic 2022?

Vi har ett par gemensamma nämnare i både vår tidigare sångerska Lisa som nu sjunger i Cowherence, och Olof som också spelar i Seventh Crystal på fredagen. En bra start. Sedan givetvis också våra forna stallkamrater i Captain Black Beard som spelar på lördagen. Deras repertoar kan jag ganska bra vid det här laget och den levereras alltid på högsta nivå!

Tack för att du tog dig tid, vi ses på Scandirock Melodic 2022!

Tack själv! Det gör vi!

https://billetto.se/e/scandirock-melodic-2022-biljetter-613835?utm_campaign=billetto+web&utm_content=1SE&utm_medium=onsite+search&utm_source=billetto+advertising

Scandirock melodic 2022 Presenterar Osukaru - Intervju med Fredrik Werner 1

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER