VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
skogsröjet

Venom klara för Skogsröjet

36 Shares

Skogsröjet fortsätter att fylla på sin lineup.

Senaste tillskottet för festivalen som äger rum i Rejmyre mellan den 2-3 augusti 2019 i Rejmyre, utanför Norrköping, är Venom.


Det är tidigt 80-tal och en trio unga herrar i norra England möts i en replokal för att skapa musikhistoria. Föga visste de att de skulle stå som upphovsmakare till diverse olika stilar inom metal. Black, thrash, speed, death och power metal kan spåras till VENOM.
Texterna behandlar allt från den klassiska rock-klyschan ”Sex, drugs and r´n´r” till mer esoteriska alster om ockultism och mystik. De betackar sig för att beblandas med religiösa eller politiska åsikter, utan vill bara underhålla oss metal-skallar – och det lär de göra med besked på Skogsröjet.

Sedan tidigare är Accept, Airbourne, Uriah Heep, Glenn Hughes, Gamma Ray, Primal Fear, Helix, Demon, Backyard Babies och Amaranthe klara för årets festival.

Biljetter till Skogsröjet hittar ni hos www.eventim.se

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter