VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR

NY VIDEO: Danko Jones – We’re Crazy

30 Shares

Danko Jones är tillbaka med nya singeln “We’re Crazy”.

Den hyllade Kanadensiska rocktrion Danko Jones – som har delat scener med rocklegender som Guns’n’Roses, Motörhead, Ozzy Osbourne och Rolling Stones och vars frontman nyligen var med och gästsjöng på Volbeats senaste #1 Active Rock hit “Black Rose” – har släppt den nya singeln “We’re Crazy”. Låten som producerades av Gggarth Richardson (Rage Against The Machine, Red Hot Chili Peppers, Biffy Clyro, Rise Against) kan nu streamas på Spotify, Apple Music, YouTube och andra digitala plattformar.


“We’re Crazy” är ett första smakprov på det kommande albumet som släpps våren 2019 genom AFM Records (M-Theory Audio (U.S.), Rise Above (UK), Indica (Kanada, AU, NZ). Låten – som bandet har spelat live de senaste månaderna på stora festivalscener i Europa som Summer Breeze och Copenhell – spelades in med Richardson tidigare i år. Bandet håller för tillfället på att spela in det sista materialet för kommande plattan med den kända producenten på The Farm Studios i Vancouver.

“Vi har låtar som kickar min röv så hårt att jag knappt kan bärga mig ifrån att spela in dem.” säger Jones, ”Släng fram hemoroidsalvan, för vi har helt slut på bubbelgum!”.

DANKO JONES är:
Danko Jones – gitarr, sång
John “J.C.” Calabrese – bas
Rich Knox – trummor

NY VIDEO: Danko Jones - We're Crazy 1

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter