VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
Spiritual Beggars Foto Masa Noda 484

NY VIDEO: Spiritual Beggars – Dark Light Child

0 Shares

spiritualbeggarslogo01Spiritual Beggars som i april gör sina första konserter i Sverige på 16 år, har släppt en animerad video till låten “Dark Light Child”.

Låten finns med på bandets nya album ”Sunrise To Sundown” som släpptes den 18 mars via InsideOut Music.


Bandet som består av gitarristen Michael Amott (Arch Enemy), sångaren Apollo Papathanasio (Firewind), basisten Sharlee D’Angelo (Arch Enemy, The Night Flight Orchestra), keyboardisten Per Wiberg (Candlemass, Kamchatka, Opeth) och trummisen Ludwig Witt (Grand Magus), förärar oss alltså med tre konserter i Malmö, Stockholm och Göteborg i april. Och detta blir Spiritual Beggars ENDA spelningar i Sverige 2016!

Bandets grundare, låtskrivare och gitarrist, Michael Amott:

”Extremt kul att äntligen spela på hemmaplan i Sverige med Spiritual Beggars, det är fan på tiden! Vi ser väldigt mycket fram emot spelningarna i Malmö, Stockholm och Göteborg. Vi hoppas möta vår publik, gammal som ny!”

Med sig som support på dessa konserter har de Göteborgs nya stora hårdrockshopp, Saffire. Bandet släppte nyligen sitt kritikerrosade album ”For The Greater Good” och har rötterna i den klassiska 70 och 80-tals hårdrocken.

Speldatum
15 april – KB, Malmö
16 april – Göta Källare, Stockholm
17 april – Sticky Fingers, Göteborg

Biljetter
Biljetterna kan endast köpas via www.biljettforum.se

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter